Vlaanderen.be

Research output

Adviesvraag ten aanzien van haalbaarheidsstudie vispassage via Oude Denderarm te Denderleeuw

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Adviesvraag ten aanzien van haalbaarheidsstudie vispassage via Oude Denderarm te Denderleeuw. / Coeck, Johan (Main author); Buysse, David; Mouton, Ans.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2899).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Coeck, J, Buysse, D & Mouton, A 2013, Adviesvraag ten aanzien van haalbaarheidsstudie vispassage via Oude Denderarm te Denderleeuw. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2899, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Coeck, J., Buysse, D., & Mouton, A. (2013). Adviesvraag ten aanzien van haalbaarheidsstudie vispassage via Oude Denderarm te Denderleeuw. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2899). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Coeck, Johan ; Buysse, David ; Mouton, Ans. / Adviesvraag ten aanzien van haalbaarheidsstudie vispassage via Oude Denderarm te Denderleeuw. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2899).

Bibtex

@book{7aa98a7c3ebf403590925cbca7b35a04,
title = "Adviesvraag ten aanzien van haalbaarheidsstudie vispassage via Oude Denderarm te Denderleeuw",
abstract = "In Liedekerke werd de Dender destijds gekanaliseerd. Op het kanaliseerde stuk werden een stuw en een sluis aangelegd. Deze constructies vormen een vismigratieknelpunt. In dit advies wordt nagegaan onder welke condities de Oude Dender kan ingeschakeld worden als vispassage en welke alternatieven er eventueel ingeschakeld kunnen worden indien een vispassage hier niet mogelijk is.",
author = "Johan Coeck and David Buysse and Ans Mouton",
year = "2013",
month = "3",
day = "4",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2899",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Adviesvraag ten aanzien van haalbaarheidsstudie vispassage via Oude Denderarm te Denderleeuw

AU - Coeck, Johan

AU - Buysse, David

AU - Mouton, Ans

PY - 2013/3/4

Y1 - 2013/3/4

N2 - In Liedekerke werd de Dender destijds gekanaliseerd. Op het kanaliseerde stuk werden een stuw en een sluis aangelegd. Deze constructies vormen een vismigratieknelpunt. In dit advies wordt nagegaan onder welke condities de Oude Dender kan ingeschakeld worden als vispassage en welke alternatieven er eventueel ingeschakeld kunnen worden indien een vispassage hier niet mogelijk is.

AB - In Liedekerke werd de Dender destijds gekanaliseerd. Op het kanaliseerde stuk werden een stuw en een sluis aangelegd. Deze constructies vormen een vismigratieknelpunt. In dit advies wordt nagegaan onder welke condities de Oude Dender kan ingeschakeld worden als vispassage en welke alternatieven er eventueel ingeschakeld kunnen worden indien een vispassage hier niet mogelijk is.

UR - https://pureportal.inbo.be/portal/en/publications/studievoorstel-mbt-de-ecologische-effecten-op-het-natuurlijk-milieu-van-de-stroomopwaartse-verplaatsing-van-de-sluis-van-aalst-en-het-afschaffen-van-de-sluis-te-teralfene(e5feeaea-49fe-4dcd-8011-b07bc5c1da5f).html

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Adviesvraag ten aanzien van haalbaarheidsstudie vispassage via Oude Denderarm te Denderleeuw

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2013.11.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2013.11_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations