Vlaanderen.be

Research output

Advisering bij de opmaak van lokale erosiebestrijdingsmaatregelen. NOTA 3: Bepaling van potentiële bergingsvolumes met behulp van GIS-software. Case "Lange Munte" te Sint-Martens-Lierde.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advisering bij de opmaak van lokale erosiebestrijdingsmaatregelen. NOTA 3: Bepaling van potentiële bergingsvolumes met behulp van GIS-software. Case "Lange Munte" te Sint-Martens-Lierde. / Cabus, Pieter (Main author); Van Hoestenberghe, Thomas.

Instituut voor Natuurbehoud, 2003. (Adviezen van het Instituut voor Natuurbehoud; No. INBO.A.684).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Cabus, P & Van Hoestenberghe, T 2003, Advisering bij de opmaak van lokale erosiebestrijdingsmaatregelen. NOTA 3: Bepaling van potentiële bergingsvolumes met behulp van GIS-software. Case "Lange Munte" te Sint-Martens-Lierde. Adviezen van het Instituut voor Natuurbehoud, no. INBO.A.684, Instituut voor Natuurbehoud.

APA

Cabus, P., & Van Hoestenberghe, T. (2003). Advisering bij de opmaak van lokale erosiebestrijdingsmaatregelen. NOTA 3: Bepaling van potentiële bergingsvolumes met behulp van GIS-software. Case "Lange Munte" te Sint-Martens-Lierde. (Adviezen van het Instituut voor Natuurbehoud; No. INBO.A.684). Instituut voor Natuurbehoud.

Author

Cabus, Pieter ; Van Hoestenberghe, Thomas. / Advisering bij de opmaak van lokale erosiebestrijdingsmaatregelen. NOTA 3: Bepaling van potentiële bergingsvolumes met behulp van GIS-software. Case "Lange Munte" te Sint-Martens-Lierde. Instituut voor Natuurbehoud, 2003. (Adviezen van het Instituut voor Natuurbehoud; INBO.A.684).

Bibtex

@book{399b92a46f914228a061f601bab72b5d,
title = "Advisering bij de opmaak van lokale erosiebestrijdingsmaatregelen. NOTA 3: Bepaling van potenti{\"e}le bergingsvolumes met behulp van GIS-software. Case {"}Lange Munte{"} te Sint-Martens-Lierde.",
author = "Pieter Cabus and {Van Hoestenberghe}, Thomas",
year = "2003",
month = "4",
day = "24",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuurbehoud",
publisher = "Instituut voor Natuurbehoud",
number = "INBO.A.684",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advisering bij de opmaak van lokale erosiebestrijdingsmaatregelen. NOTA 3: Bepaling van potentiële bergingsvolumes met behulp van GIS-software. Case "Lange Munte" te Sint-Martens-Lierde.

AU - Cabus, Pieter

AU - Van Hoestenberghe, Thomas

PY - 2003/4/24

Y1 - 2003/4/24

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuurbehoud

BT - Advisering bij de opmaak van lokale erosiebestrijdingsmaatregelen. NOTA 3: Bepaling van potentiële bergingsvolumes met behulp van GIS-software. Case "Lange Munte" te Sint-Martens-Lierde.

PB - Instituut voor Natuurbehoud

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations