Vlaanderen.be

Research output

Analyse van de duurzaamheid van populaties van Europees beschermde amfibieën en reptielen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Analyse van de duurzaamheid van populaties van Europees beschermde amfibieën en reptielen. / Mergeay, Joachim (Main author); Van Hove, Martine.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3027).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Mergeay, J & Van Hove, M 2013, Analyse van de duurzaamheid van populaties van Europees beschermde amfibieën en reptielen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3027, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Mergeay, J., & Van Hove, M. (2013). Analyse van de duurzaamheid van populaties van Europees beschermde amfibieën en reptielen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3027). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Mergeay, Joachim ; Van Hove, Martine. / Analyse van de duurzaamheid van populaties van Europees beschermde amfibieën en reptielen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3027).

Bibtex

@book{413913aac0f2420e90d0e4b5c0522ec5,
title = "Analyse van de duurzaamheid van populaties van Europees beschermde amfibie{\"e}n en reptielen",
abstract = "In de S-IHD rapporten worden een aantal verbindingen voor amfibie{\"e}n en reptielen genoemd die noodzakelijk zijn om voor de betreffende populaties een goede staat van instandhouding te bereiken. In het advies werden de soorten ruw gescreend en werd zowel binnen als buiten SBZ nagegaan of (meta)populatie duurzaam kan in stand worden gehouden dan wel of er maatregelen nodig waren. In dit advies wordt per soort een verspreidingskaart weergeven (waarnemingsperiodes 1994-2003 en na 2003) en wordt elke populatie kort aangegeven wat de perspectieven zijn..",
author = "Joachim Mergeay and {Van Hove}, Martine",
year = "2013",
month = "11",
day = "4",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3027",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Analyse van de duurzaamheid van populaties van Europees beschermde amfibieën en reptielen

AU - Mergeay, Joachim

AU - Van Hove, Martine

PY - 2013/11/4

Y1 - 2013/11/4

N2 - In de S-IHD rapporten worden een aantal verbindingen voor amfibieën en reptielen genoemd die noodzakelijk zijn om voor de betreffende populaties een goede staat van instandhouding te bereiken. In het advies werden de soorten ruw gescreend en werd zowel binnen als buiten SBZ nagegaan of (meta)populatie duurzaam kan in stand worden gehouden dan wel of er maatregelen nodig waren. In dit advies wordt per soort een verspreidingskaart weergeven (waarnemingsperiodes 1994-2003 en na 2003) en wordt elke populatie kort aangegeven wat de perspectieven zijn..

AB - In de S-IHD rapporten worden een aantal verbindingen voor amfibieën en reptielen genoemd die noodzakelijk zijn om voor de betreffende populaties een goede staat van instandhouding te bereiken. In het advies werden de soorten ruw gescreend en werd zowel binnen als buiten SBZ nagegaan of (meta)populatie duurzaam kan in stand worden gehouden dan wel of er maatregelen nodig waren. In dit advies wordt per soort een verspreidingskaart weergeven (waarnemingsperiodes 1994-2003 en na 2003) en wordt elke populatie kort aangegeven wat de perspectieven zijn..

UR - https://pureportal.inbo.be/portal/en/publications/analyse-van-de-voorgestelde-verbindingen-voor-reptielen-en-amfibieen-in-de-sihd-rapporten(c41b978d-171d-42ff-bf39-fd4d89118595).html

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Analyse van de duurzaamheid van populaties van Europees beschermde amfibieën en reptielen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2013.104.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2013.104_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations