Vlaanderen.be

Research output

Analyse van de voorgestelde verbindingen voor reptielen en amfibieen in de S-IHD rapporten

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Analyse van de voorgestelde verbindingen voor reptielen en amfibieen in de S-IHD rapporten. / Mergeay, Joachim (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2977).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Mergeay, J 2013, Analyse van de voorgestelde verbindingen voor reptielen en amfibieen in de S-IHD rapporten. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2977, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Mergeay, J. (2013). Analyse van de voorgestelde verbindingen voor reptielen en amfibieen in de S-IHD rapporten. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2977). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Mergeay, Joachim. / Analyse van de voorgestelde verbindingen voor reptielen en amfibieen in de S-IHD rapporten. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2977).

Bibtex

@book{c41b978d171d42ffbf39fd4d89118595,
title = "Analyse van de voorgestelde verbindingen voor reptielen en amfibieen in de S-IHD rapporten",
abstract = "In de S-IHD rapporten worden een aantal verbindingen voor amfibie{\"e}n en reptielen genoemd als noodzakelijk om de voor de betreffende populaties een goede staat van instandhouding te bereiken. Binnen de Vlaamse overleggroep instandhoudingsdoelen werd de vraag gesteld of de genoemde verbindingen de volledige lijst betrof. In dit advies zijn de populaties van de betreffende soorten in alle rapporten ruw gescreend of ze tot een duurzame populatie behoren en zoniet of er maatregelen nodig zijn om deze te bekomen. Het verbinden van populaties (tot metapopulaties) kan tot het maatregelenpakket behoren.",
author = "Joachim Mergeay",
year = "2013",
month = "8",
day = "8",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2977",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Analyse van de voorgestelde verbindingen voor reptielen en amfibieen in de S-IHD rapporten

AU - Mergeay, Joachim

PY - 2013/8/8

Y1 - 2013/8/8

N2 - In de S-IHD rapporten worden een aantal verbindingen voor amfibieën en reptielen genoemd als noodzakelijk om de voor de betreffende populaties een goede staat van instandhouding te bereiken. Binnen de Vlaamse overleggroep instandhoudingsdoelen werd de vraag gesteld of de genoemde verbindingen de volledige lijst betrof. In dit advies zijn de populaties van de betreffende soorten in alle rapporten ruw gescreend of ze tot een duurzame populatie behoren en zoniet of er maatregelen nodig zijn om deze te bekomen. Het verbinden van populaties (tot metapopulaties) kan tot het maatregelenpakket behoren.

AB - In de S-IHD rapporten worden een aantal verbindingen voor amfibieën en reptielen genoemd als noodzakelijk om de voor de betreffende populaties een goede staat van instandhouding te bereiken. Binnen de Vlaamse overleggroep instandhoudingsdoelen werd de vraag gesteld of de genoemde verbindingen de volledige lijst betrof. In dit advies zijn de populaties van de betreffende soorten in alle rapporten ruw gescreend of ze tot een duurzame populatie behoren en zoniet of er maatregelen nodig zijn om deze te bekomen. Het verbinden van populaties (tot metapopulaties) kan tot het maatregelenpakket behoren.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Analyse van de voorgestelde verbindingen voor reptielen en amfibieen in de S-IHD rapporten

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2013.66.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2013.66_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations