Vlaanderen.be

Research output

Analyse van het bestaand bermbeheerplan en voorstel van inventarisatie en monitoring voor de bermen in het IJzedistrict (in beheer via W&Z afdeling Bovenschelde)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Analyse van het bestaand bermbeheerplan en voorstel van inventarisatie en monitoring voor de bermen in het IJzedistrict (in beheer via W&Z afdeling Bovenschelde). / Van Kerckvoorde, Andy (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2143).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Kerckvoorde, A 2009, Analyse van het bestaand bermbeheerplan en voorstel van inventarisatie en monitoring voor de bermen in het IJzedistrict (in beheer via W&Z afdeling Bovenschelde). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2143, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Kerckvoorde, A. (2009). Analyse van het bestaand bermbeheerplan en voorstel van inventarisatie en monitoring voor de bermen in het IJzedistrict (in beheer via W&Z afdeling Bovenschelde). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2143). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Kerckvoorde, Andy. / Analyse van het bestaand bermbeheerplan en voorstel van inventarisatie en monitoring voor de bermen in het IJzedistrict (in beheer via W&Z afdeling Bovenschelde). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2143).

Bibtex

@book{0d1be0a43e694e0aaf928b759b6dbc2e,
title = "Analyse van het bestaand bermbeheerplan en voorstel van inventarisatie en monitoring voor de bermen in het IJzedistrict (in beheer via W&Z afdeling Bovenschelde)",
author = "{Van Kerckvoorde}, Andy",
year = "2009",
month = "12",
day = "15",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2143",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Analyse van het bestaand bermbeheerplan en voorstel van inventarisatie en monitoring voor de bermen in het IJzedistrict (in beheer via W&Z afdeling Bovenschelde)

AU - Van Kerckvoorde, Andy

PY - 2009/12/15

Y1 - 2009/12/15

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Analyse van het bestaand bermbeheerplan en voorstel van inventarisatie en monitoring voor de bermen in het IJzedistrict (in beheer via W&Z afdeling Bovenschelde)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2009.296.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2009.296_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations