Vlaanderen.be

Research output

Beheer van zomerganzen in Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen: rapport opgesteld in het kader van het INVEXO - INTERREG project

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and Forest

Standard

Beheer van zomerganzen in Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen : rapport opgesteld in het kader van het INVEXO - INTERREG project. / Van Daele, Paul; Adriaens, Tim; Devisscher, Sander; Huysentruyt, Frank; Voslamber, Berend; De Boer, Vincent; Devos, Koen; Casaer, Jim.

Brussel : Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. 162 p. (Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.R.2012.58).

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Daele, P, Adriaens, T, Devisscher, S, Huysentruyt, F, Voslamber, B, De Boer, V, Devos, K & Casaer, J 2012, Beheer van zomerganzen in Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen: rapport opgesteld in het kader van het INVEXO - INTERREG project. Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.R.2012.58, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, Brussel.

APA

Van Daele, P., Adriaens, T., Devisscher, S., Huysentruyt, F., Voslamber, B., De Boer, V., ... Casaer, J. (2012). Beheer van zomerganzen in Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen: rapport opgesteld in het kader van het INVEXO - INTERREG project. (Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.R.2012.58). Brussel: Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Daele, Paul ; Adriaens, Tim ; Devisscher, Sander ; Huysentruyt, Frank ; Voslamber, Berend ; De Boer, Vincent ; Devos, Koen ; Casaer, Jim. / Beheer van zomerganzen in Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen : rapport opgesteld in het kader van het INVEXO - INTERREG project. Brussel : Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. 162 p. (Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.R.2012.58).

Bibtex

@book{700f0f81b5c64f9b9291d0bf78d9f3d6,
title = "Beheer van zomerganzen in Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen: rapport opgesteld in het kader van het INVEXO - INTERREG project",
author = "{Van Daele}, Paul and Tim Adriaens and Sander Devisscher and Frank Huysentruyt and Berend Voslamber and {De Boer}, Vincent and Koen Devos and Jim Casaer",
year = "2012",
language = "Nederlands",
series = "Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.R.2012.58",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Beheer van zomerganzen in Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen

T2 - rapport opgesteld in het kader van het INVEXO - INTERREG project

AU - Van Daele, Paul

AU - Adriaens, Tim

AU - Devisscher, Sander

AU - Huysentruyt, Frank

AU - Voslamber, Berend

AU - De Boer, Vincent

AU - Devos, Koen

AU - Casaer, Jim

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Beheer van zomerganzen in Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

CY - Brussel

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Links

Relations
View graph of relations