Vlaanderen.be

Research output

Beleidsplan windturbines, aanpassing potentiële inplantingslocaties. Nieuwe update van globale afweging potentiële zoekzones voor windturbines: mogelijke effecten op de fauna (vogels / vleermuizen)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Beleidsplan windturbines, aanpassing potentiële inplantingslocaties. Nieuwe update van globale afweging potentiële zoekzones voor windturbines: mogelijke effecten op de fauna (vogels / vleermuizen). / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1963).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

APA

Author

Bibtex

@book{9980cfd6059944b1a9aaaa6c1b620918,
title = "Beleidsplan windturbines, aanpassing potenti{\"e}le inplantingslocaties. Nieuwe update van globale afweging potenti{\"e}le zoekzones voor windturbines: mogelijke effecten op de fauna (vogels / vleermuizen)",
abstract = "In het ontwerp van beleidsplan ‘Windturbines’ van de provincie Oost-Vlaanderen, werden een aantal zoekzones afgebakend. In het advies INBO.A.2009.30 werd een globale, richtinggevende ornithologische afweging van deze zoekzones gemaakt. Dit advies is een update van die afweging.",
author = "Joris Everaert",
year = "2009",
month = "5",
day = "26",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1963",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Beleidsplan windturbines, aanpassing potentiële inplantingslocaties. Nieuwe update van globale afweging potentiële zoekzones voor windturbines: mogelijke effecten op de fauna (vogels / vleermuizen)

AU - Everaert, Joris

PY - 2009/5/26

Y1 - 2009/5/26

N2 - In het ontwerp van beleidsplan ‘Windturbines’ van de provincie Oost-Vlaanderen, werden een aantal zoekzones afgebakend. In het advies INBO.A.2009.30 werd een globale, richtinggevende ornithologische afweging van deze zoekzones gemaakt. Dit advies is een update van die afweging.

AB - In het ontwerp van beleidsplan ‘Windturbines’ van de provincie Oost-Vlaanderen, werden een aantal zoekzones afgebakend. In het advies INBO.A.2009.30 werd een globale, richtinggevende ornithologische afweging van deze zoekzones gemaakt. Dit advies is een update van die afweging.

UR - https://pureportal.inbo.be/portal/en/publications/herziening-prs--beleidsplan-windturbines-update-van-globale-afweging-potentiele-zoekzones-voor-windturbines-mogelijke-effecten-op-de-fauna-vogels--vleermuizen(e3d0d0b3-b46a-4f4a-831e-4b1a6c4eb455).html

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Beleidsplan windturbines, aanpassing potentiële inplantingslocaties. Nieuwe update van globale afweging potentiële zoekzones voor windturbines: mogelijke effecten op de fauna (vogels / vleermuizen)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations