Vlaanderen.be

Research output

Biologische monitoring in het integraal monitoringsplan Grensmaas

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and ForestResearch

Standard

Biologische monitoring in het integraal monitoringsplan Grensmaas. / Van Looy, Kris; Vanacker, Stijn; De Blust, Geert.

Instituut voor Natuurbehoud, 2002. 46 p. (Rapporten van het instituut voor natuurbehoud; Vol. 2002.01).

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and ForestResearch

Harvard

Van Looy, K, Vanacker, S & De Blust, G 2002, Biologische monitoring in het integraal monitoringsplan Grensmaas. Rapporten van het instituut voor natuurbehoud, vol. 2002.01, Instituut voor Natuurbehoud.

APA

Van Looy, K., Vanacker, S., & De Blust, G. (2002). Biologische monitoring in het integraal monitoringsplan Grensmaas. (Rapporten van het instituut voor natuurbehoud; Vol. 2002.01). Instituut voor Natuurbehoud.

Author

Van Looy, Kris ; Vanacker, Stijn ; De Blust, Geert. / Biologische monitoring in het integraal monitoringsplan Grensmaas. Instituut voor Natuurbehoud, 2002. 46 p. (Rapporten van het instituut voor natuurbehoud).

Bibtex

@book{b6beb8e5dca24882a2bac4851c805dfd,
title = "Biologische monitoring in het integraal monitoringsplan Grensmaas",
abstract = "In dit rapport wordt aangegeven hoe de biologische kwaliteit gemeten en ge{\"e}valueerd kan worden en stellen we een algemene strategie binnen de ge{\"i}ntegreerde monitoring voor. In de monitoringstrategie van het Grensmaasproject wordt de monitoring van de natuur opgehangen aan de indeling in ecotopen. Bij de ecologische toetsing blijft de ecotoopbenadering het uitgangspunt. Voor de evaluatie van de ontwikkelingen wordt zowel gewerkt met de verdeling als met de kwaliteit van de ecotopen. Voor de beoordeling van deze 2 grootheden is een waarderingssysteem nodig. Hiervoor wordt een methodiek aangerijkt.",
author = "{Van Looy}, Kris and Stijn Vanacker and {De Blust}, Geert",
year = "2002",
language = "Nederlands",
isbn = "90-403-0141-7",
series = "Rapporten van het instituut voor natuurbehoud",
publisher = "Instituut voor Natuurbehoud",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Biologische monitoring in het integraal monitoringsplan Grensmaas

AU - Van Looy, Kris

AU - Vanacker, Stijn

AU - De Blust, Geert

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - In dit rapport wordt aangegeven hoe de biologische kwaliteit gemeten en geëvalueerd kan worden en stellen we een algemene strategie binnen de geïntegreerde monitoring voor. In de monitoringstrategie van het Grensmaasproject wordt de monitoring van de natuur opgehangen aan de indeling in ecotopen. Bij de ecologische toetsing blijft de ecotoopbenadering het uitgangspunt. Voor de evaluatie van de ontwikkelingen wordt zowel gewerkt met de verdeling als met de kwaliteit van de ecotopen. Voor de beoordeling van deze 2 grootheden is een waarderingssysteem nodig. Hiervoor wordt een methodiek aangerijkt.

AB - In dit rapport wordt aangegeven hoe de biologische kwaliteit gemeten en geëvalueerd kan worden en stellen we een algemene strategie binnen de geïntegreerde monitoring voor. In de monitoringstrategie van het Grensmaasproject wordt de monitoring van de natuur opgehangen aan de indeling in ecotopen. Bij de ecologische toetsing blijft de ecotoopbenadering het uitgangspunt. Voor de evaluatie van de ontwikkelingen wordt zowel gewerkt met de verdeling als met de kwaliteit van de ecotopen. Voor de beoordeling van deze 2 grootheden is een waarderingssysteem nodig. Hiervoor wordt een methodiek aangerijkt.

M3 - Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

SN - 90-403-0141-7

T3 - Rapporten van het instituut voor natuurbehoud

BT - Biologische monitoring in het integraal monitoringsplan Grensmaas

PB - Instituut voor Natuurbehoud

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • 170

    Final published version, 31 MB, PDF document

Relations
View graph of relations