Vlaanderen.be

Research output

Ecohydrologische inschatting van de herstelkansen van vochtige heide en vennen in de Koerselse heide te Beringen (Limburg)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Ecohydrologische inschatting van de herstelkansen van vochtige heide en vennen in de Koerselse heide te Beringen (Limburg). / De Becker, Piet (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2333).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Becker, P 2010, Ecohydrologische inschatting van de herstelkansen van vochtige heide en vennen in de Koerselse heide te Beringen (Limburg). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2333, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Becker, P. (2010). Ecohydrologische inschatting van de herstelkansen van vochtige heide en vennen in de Koerselse heide te Beringen (Limburg). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2333). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Becker, Piet. / Ecohydrologische inschatting van de herstelkansen van vochtige heide en vennen in de Koerselse heide te Beringen (Limburg). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2333).

Bibtex

@book{cf097f032d3f49ae9b08e8c58c475d9b,
title = "Ecohydrologische inschatting van de herstelkansen van vochtige heide en vennen in de Koerselse heide te Beringen (Limburg)",
abstract = "De Koerselse Heide (Beringen) ligt in de perimeter van het natuurinrichtingsproject ‘Vallei van de Zwarte Beek’. Dit advies gaat na wat de herstelkansen zijn van vennen en vochtige heide in dit gebied.",
author = "{De Becker}, Piet",
year = "2010",
month = "6",
day = "9",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2333",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Ecohydrologische inschatting van de herstelkansen van vochtige heide en vennen in de Koerselse heide te Beringen (Limburg)

AU - De Becker, Piet

PY - 2010/6/9

Y1 - 2010/6/9

N2 - De Koerselse Heide (Beringen) ligt in de perimeter van het natuurinrichtingsproject ‘Vallei van de Zwarte Beek’. Dit advies gaat na wat de herstelkansen zijn van vennen en vochtige heide in dit gebied.

AB - De Koerselse Heide (Beringen) ligt in de perimeter van het natuurinrichtingsproject ‘Vallei van de Zwarte Beek’. Dit advies gaat na wat de herstelkansen zijn van vennen en vochtige heide in dit gebied.

UR - https://pureportal.inbo.be/portal/en/publications/ecohydrologische-inschatting-van-de-depressies-in-de-koerselse-heide-natuurinrichtingsproject-vallei-van-de-zwarte-beek(3f4193ea-962e-4429-adfa-cf749daafaec).html

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Ecohydrologische inschatting van de herstelkansen van vochtige heide en vennen in de Koerselse heide te Beringen (Limburg)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations