Vlaanderen.be

Research output

Herstel en beheer van heischrale graslanden in het voormalig militair domein in Meerdaalwoud

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Herstel en beheer van heischrale graslanden in het voormalig militair domein in Meerdaalwoud. / Oosterlynck, Patrik (Main author); Guelinckx, Robin; Hens, Maarten; De Becker, Piet.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2365).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Oosterlynck, P, Guelinckx, R, Hens, M & De Becker, P 2011, Herstel en beheer van heischrale graslanden in het voormalig militair domein in Meerdaalwoud. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2365, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Oosterlynck, P., Guelinckx, R., Hens, M., & De Becker, P. (2011). Herstel en beheer van heischrale graslanden in het voormalig militair domein in Meerdaalwoud. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2365). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Oosterlynck, Patrik ; Guelinckx, Robin ; Hens, Maarten ; De Becker, Piet. / Herstel en beheer van heischrale graslanden in het voormalig militair domein in Meerdaalwoud. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2365).

Bibtex

@book{1f7a3e59d71845dc90cdc6893aad3d75,
title = "Herstel en beheer van heischrale graslanden in het voormalig militair domein in Meerdaalwoud",
abstract = "Een doelstelling bij de herinrichting van het voormalig militair domein in het Meerdaalwoud is het herstel van heischraal grasland. Er zijn omvormings- en inrichtingswerken voorzien om de oppervlakte van het habitattype te verhogen en de kwaliteit ervan te verbeteren. In dit advies worden de botanische uitgangssituatie van het resterende heischraal grasland en de knelpunten voor het aanwezige areaal beschreven. Daarnaast wordt o.a. ook aangegeven welke zones de beste potenties bieden voor herstel en uitbreiding, wat de ecologisch randvoorwaarden zijn voor een optimale uitvoering van de werken en wat het optimale beheer is van het herstelde habitat.",
author = "Patrik Oosterlynck and Robin Guelinckx and Maarten Hens and {De Becker}, Piet",
year = "2011",
month = "3",
day = "2",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2365",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Herstel en beheer van heischrale graslanden in het voormalig militair domein in Meerdaalwoud

AU - Oosterlynck, Patrik

AU - Guelinckx, Robin

AU - Hens, Maarten

AU - De Becker, Piet

PY - 2011/3/2

Y1 - 2011/3/2

N2 - Een doelstelling bij de herinrichting van het voormalig militair domein in het Meerdaalwoud is het herstel van heischraal grasland. Er zijn omvormings- en inrichtingswerken voorzien om de oppervlakte van het habitattype te verhogen en de kwaliteit ervan te verbeteren. In dit advies worden de botanische uitgangssituatie van het resterende heischraal grasland en de knelpunten voor het aanwezige areaal beschreven. Daarnaast wordt o.a. ook aangegeven welke zones de beste potenties bieden voor herstel en uitbreiding, wat de ecologisch randvoorwaarden zijn voor een optimale uitvoering van de werken en wat het optimale beheer is van het herstelde habitat.

AB - Een doelstelling bij de herinrichting van het voormalig militair domein in het Meerdaalwoud is het herstel van heischraal grasland. Er zijn omvormings- en inrichtingswerken voorzien om de oppervlakte van het habitattype te verhogen en de kwaliteit ervan te verbeteren. In dit advies worden de botanische uitgangssituatie van het resterende heischraal grasland en de knelpunten voor het aanwezige areaal beschreven. Daarnaast wordt o.a. ook aangegeven welke zones de beste potenties bieden voor herstel en uitbreiding, wat de ecologisch randvoorwaarden zijn voor een optimale uitvoering van de werken en wat het optimale beheer is van het herstelde habitat.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Herstel en beheer van heischrale graslanden in het voormalig militair domein in Meerdaalwoud

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.203.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.203_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations