Vlaanderen.be

Research output

Historisch permanent grasland anno 2013 in de West-Vlaamse polders en het Meetjeslandse krekengebied

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Historisch permanent grasland anno 2013 in de West-Vlaamse polders en het Meetjeslandse krekengebied. / De Saeger, Steven (Main author); Hoffmann, Maurice; Louette, Gerald; Oosterlynck, Patrik; Paelinckx, Desiré.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3051).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Saeger, S, Hoffmann, M, Louette, G, Oosterlynck, P & Paelinckx, D 2014, Historisch permanent grasland anno 2013 in de West-Vlaamse polders en het Meetjeslandse krekengebied. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3051, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Saeger, S., Hoffmann, M., Louette, G., Oosterlynck, P., & Paelinckx, D. (2014). Historisch permanent grasland anno 2013 in de West-Vlaamse polders en het Meetjeslandse krekengebied. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3051). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Bibtex

@book{b521be3414c547c3a8b77947fe3167cf,
title = "Historisch permanent grasland anno 2013 in de West-Vlaamse polders en het Meetjeslandse krekengebied",
abstract = "Aanleiding van dit advies is de vraag van het Kabinet van de Vlaamse Minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur om een wetenschappelijk onderbouwde kaart te maken van de historisch permanente graslanden (HPG) in de landbouwstreek ‘Polders’. Dit in uitvoering van het regeerakkoord. Het advies geeft uitleg over de wijze waarop deze kaart tot stand kwam, geeft een summiere trendbepaling en bevat tenslotte de geactualiseerde kaartlaag van de historisch permanente graslanden binnen de ‘Polders’ in West-Vlaanderen en het Meetjesland.",
author = "{De Saeger}, Steven and Maurice Hoffmann and Gerald Louette and Patrik Oosterlynck and Desir{\'e} Paelinckx",
year = "2014",
month = "1",
day = "20",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3051",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Historisch permanent grasland anno 2013 in de West-Vlaamse polders en het Meetjeslandse krekengebied

AU - De Saeger, Steven

AU - Hoffmann, Maurice

AU - Louette, Gerald

AU - Oosterlynck, Patrik

AU - Paelinckx, Desiré

PY - 2014/1/20

Y1 - 2014/1/20

N2 - Aanleiding van dit advies is de vraag van het Kabinet van de Vlaamse Minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur om een wetenschappelijk onderbouwde kaart te maken van de historisch permanente graslanden (HPG) in de landbouwstreek ‘Polders’. Dit in uitvoering van het regeerakkoord. Het advies geeft uitleg over de wijze waarop deze kaart tot stand kwam, geeft een summiere trendbepaling en bevat tenslotte de geactualiseerde kaartlaag van de historisch permanente graslanden binnen de ‘Polders’ in West-Vlaanderen en het Meetjesland.

AB - Aanleiding van dit advies is de vraag van het Kabinet van de Vlaamse Minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur om een wetenschappelijk onderbouwde kaart te maken van de historisch permanente graslanden (HPG) in de landbouwstreek ‘Polders’. Dit in uitvoering van het regeerakkoord. Het advies geeft uitleg over de wijze waarop deze kaart tot stand kwam, geeft een summiere trendbepaling en bevat tenslotte de geactualiseerde kaartlaag van de historisch permanente graslanden binnen de ‘Polders’ in West-Vlaanderen en het Meetjesland.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Historisch permanent grasland anno 2013 in de West-Vlaamse polders en het Meetjeslandse krekengebied

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations