Vlaanderen.be

Research output

Informatie betreffende de aanmelding van het Weijmeerbroek (Waasmunster-Hamme) als habitatrichtlijngebied, de aanduiding als faunistisch belangrijk gebied op de BWK en de aanduiding als pleistergebied van nationaal belang op de vogelatlas.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Informatie betreffende de aanmelding van het Weijmeerbroek (Waasmunster-Hamme) als habitatrichtlijngebied, de aanduiding als faunistisch belangrijk gebied op de BWK en de aanduiding als pleistergebied van nationaal belang op de vogelatlas. / Everaert, Joris (Main author); De Knijf, Geert; Mertens, Wim.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2473).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

APA

Author

Bibtex

@book{4d92561f1a314da881816be151e729f4,
title = "Informatie betreffende de aanmelding van het Weijmeerbroek (Waasmunster-Hamme) als habitatrichtlijngebied, de aanduiding als faunistisch belangrijk gebied op de BWK en de aanduiding als pleistergebied van nationaal belang op de vogelatlas.",
abstract = "In dit advies wordt verduidelijkt op welke basis dit gebied werd aangemeld als gebied van communautair belang in het kader van de Habitatrichtlijn, op welke basis het gebied werd aangeduid als pleisterplaats van nationaal belang op de Vogelatlas en op welke basis dit gebied werd aangeduid als faunistisch belangrijk gebied op de Biologische Waarderingskaart.",
author = "Joris Everaert and {De Knijf}, Geert and Wim Mertens",
year = "2011",
month = "1",
day = "27",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2473",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Informatie betreffende de aanmelding van het Weijmeerbroek (Waasmunster-Hamme) als habitatrichtlijngebied, de aanduiding als faunistisch belangrijk gebied op de BWK en de aanduiding als pleistergebied van nationaal belang op de vogelatlas.

AU - Everaert, Joris

AU - De Knijf, Geert

AU - Mertens, Wim

PY - 2011/1/27

Y1 - 2011/1/27

N2 - In dit advies wordt verduidelijkt op welke basis dit gebied werd aangemeld als gebied van communautair belang in het kader van de Habitatrichtlijn, op welke basis het gebied werd aangeduid als pleisterplaats van nationaal belang op de Vogelatlas en op welke basis dit gebied werd aangeduid als faunistisch belangrijk gebied op de Biologische Waarderingskaart.

AB - In dit advies wordt verduidelijkt op welke basis dit gebied werd aangemeld als gebied van communautair belang in het kader van de Habitatrichtlijn, op welke basis het gebied werd aangeduid als pleisterplaats van nationaal belang op de Vogelatlas en op welke basis dit gebied werd aangeduid als faunistisch belangrijk gebied op de Biologische Waarderingskaart.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Informatie betreffende de aanmelding van het Weijmeerbroek (Waasmunster-Hamme) als habitatrichtlijngebied, de aanduiding als faunistisch belangrijk gebied op de BWK en de aanduiding als pleistergebied van nationaal belang op de vogelatlas.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2011.3.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2011.3_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations