Vlaanderen.be

Research output

Inplanting van 2 windturbines langs de Krakeleweg te Brugge. Aanbevelingen in het kader van een mogelijke impact op vogels.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Inplanting van 2 windturbines langs de Krakeleweg te Brugge. Aanbevelingen in het kader van een mogelijke impact op vogels. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2008. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1837).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2008, Inplanting van 2 windturbines langs de Krakeleweg te Brugge. Aanbevelingen in het kader van een mogelijke impact op vogels. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.1837, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2008). Inplanting van 2 windturbines langs de Krakeleweg te Brugge. Aanbevelingen in het kader van een mogelijke impact op vogels. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1837). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Inplanting van 2 windturbines langs de Krakeleweg te Brugge. Aanbevelingen in het kader van een mogelijke impact op vogels. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2008. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.1837).

Bibtex

@book{96cc994f48854ca483a59126e9c2ea2e,
title = "Inplanting van 2 windturbines langs de Krakeleweg te Brugge. Aanbevelingen in het kader van een mogelijke impact op vogels.",
author = "Joris Everaert",
year = "2008",
month = "12",
day = "8",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1837",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Inplanting van 2 windturbines langs de Krakeleweg te Brugge. Aanbevelingen in het kader van een mogelijke impact op vogels.

AU - Everaert, Joris

PY - 2008/12/8

Y1 - 2008/12/8

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Inplanting van 2 windturbines langs de Krakeleweg te Brugge. Aanbevelingen in het kader van een mogelijke impact op vogels.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations