Vlaanderen.be

Research output

Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996: wetenschappelijk rapport: gevolgen voor de economie: waardering van milieu- en natuurfuncties: hulpbron 'oppervlaktewater en vis'

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingContribution to a report not published by INBO

Standard

Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996 : wetenschappelijk rapport: gevolgen voor de economie: waardering van milieu- en natuurfuncties: hulpbron 'oppervlaktewater en vis'. / Vanden Auweele, Ina; Belpaire, Claude.

Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996: wetenschappelijk rapport. Vlaamse Milieumaatschappij (VMM), 1996. (Bijdrage aan een rapport niet door inbo uitgegeven).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingContribution to a report not published by INBO

Harvard

Vanden Auweele, I & Belpaire, C 1996, Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996: wetenschappelijk rapport: gevolgen voor de economie: waardering van milieu- en natuurfuncties: hulpbron 'oppervlaktewater en vis'. in Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996: wetenschappelijk rapport. Bijdrage aan een rapport niet door inbo uitgegeven, Vlaamse Milieumaatschappij (VMM).

APA

Vanden Auweele, I., & Belpaire, C. (1996). Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996: wetenschappelijk rapport: gevolgen voor de economie: waardering van milieu- en natuurfuncties: hulpbron 'oppervlaktewater en vis'. In Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996: wetenschappelijk rapport (Bijdrage aan een rapport niet door inbo uitgegeven). Vlaamse Milieumaatschappij (VMM).

Author

Vanden Auweele, Ina ; Belpaire, Claude. / Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996 : wetenschappelijk rapport: gevolgen voor de economie: waardering van milieu- en natuurfuncties: hulpbron 'oppervlaktewater en vis'. Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996: wetenschappelijk rapport. Vlaamse Milieumaatschappij (VMM), 1996. (Bijdrage aan een rapport niet door inbo uitgegeven).

Bibtex

@inbook{5cc2509a8aee44c0b8a7571782db0d51,
title = "Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996: wetenschappelijk rapport: gevolgen voor de economie: waardering van milieu- en natuurfuncties: hulpbron 'oppervlaktewater en vis'",
author = "{Vanden Auweele}, Ina and Claude Belpaire",
year = "1996",
language = "Nederlands",
series = "Bijdrage aan een rapport niet door inbo uitgegeven",
publisher = "Vlaamse Milieumaatschappij (VMM)",
booktitle = "Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996

T2 - wetenschappelijk rapport: gevolgen voor de economie: waardering van milieu- en natuurfuncties: hulpbron 'oppervlaktewater en vis'

AU - Vanden Auweele, Ina

AU - Belpaire, Claude

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Bijdrage aan een rapport niet door INBO uitgegeven

T3 - Bijdrage aan een rapport niet door inbo uitgegeven

BT - Milieu- en natuurrapport Vlaanderen 1996

PB - Vlaamse Milieumaatschappij (VMM)

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations