Vlaanderen.be

Research output

Onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Poperingevaart te Poperinge

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and Forest

Standard

Onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Poperingevaart te Poperinge. / Verbiest, Hilde.

Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer, 2002. 18 p. (Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij; No. 097).

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Verbiest, H 2002, Onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Poperingevaart te Poperinge. Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij, no. 097, Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer.

APA

Verbiest, H. (2002). Onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Poperingevaart te Poperinge. (Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij; No. 097). Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer.

Author

Verbiest, Hilde. / Onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Poperingevaart te Poperinge. Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer, 2002. 18 p. (Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij; 097).

Bibtex

@book{187cc92363084e10a90c1a28cef3b22d,
title = "Onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Poperingevaart te Poperinge",
abstract = "Uit de studie naar de mogelijkheden voor vismigratie op de prioritaire waterlopen in het Vlaamse Gewest blijkt dat op de Vleterbeek, opgenomen in de lijst van prioritaire waterlopen vanwege het ecologische belang van de Winterbeek, een zestal mogelijke vismigratieknelpunten bestaan. De duiker op de Vleterbeek te Poperinge is er {\'e}{\'e}n van. Ook zijbeken blijven voor de vissen van de Vleterbeek vaak onbereikbaar. Het onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Vleterbeek te Poperinge past binnen deze migratieproblematiek en kadert in een ruimer project naar de herinrichting van de Vleterbeek. In het herinrichtingsproject worden de mogelijkheden voor visfauna en -migratie, dynamiek van de beek, aanleg van bufferstroken, waterkwaliteit en begeleidende flora en fauna ge{\"i}ntegreerd.",
author = "Hilde Verbiest",
year = "2002",
language = "Nederlands",
series = "Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij",
publisher = "Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer",
number = "097",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Poperingevaart te Poperinge

AU - Verbiest, Hilde

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Uit de studie naar de mogelijkheden voor vismigratie op de prioritaire waterlopen in het Vlaamse Gewest blijkt dat op de Vleterbeek, opgenomen in de lijst van prioritaire waterlopen vanwege het ecologische belang van de Winterbeek, een zestal mogelijke vismigratieknelpunten bestaan. De duiker op de Vleterbeek te Poperinge is er één van. Ook zijbeken blijven voor de vissen van de Vleterbeek vaak onbereikbaar. Het onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Vleterbeek te Poperinge past binnen deze migratieproblematiek en kadert in een ruimer project naar de herinrichting van de Vleterbeek. In het herinrichtingsproject worden de mogelijkheden voor visfauna en -migratie, dynamiek van de beek, aanleg van bufferstroken, waterkwaliteit en begeleidende flora en fauna geïntegreerd.

AB - Uit de studie naar de mogelijkheden voor vismigratie op de prioritaire waterlopen in het Vlaamse Gewest blijkt dat op de Vleterbeek, opgenomen in de lijst van prioritaire waterlopen vanwege het ecologische belang van de Winterbeek, een zestal mogelijke vismigratieknelpunten bestaan. De duiker op de Vleterbeek te Poperinge is er één van. Ook zijbeken blijven voor de vissen van de Vleterbeek vaak onbereikbaar. Het onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Vleterbeek te Poperinge past binnen deze migratieproblematiek en kadert in een ruimer project naar de herinrichting van de Vleterbeek. In het herinrichtingsproject worden de mogelijkheden voor visfauna en -migratie, dynamiek van de beek, aanleg van bufferstroken, waterkwaliteit en begeleidende flora en fauna geïntegreerd.

M3 - Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij

BT - Onderzoek naar de passeerbaarheid van een duiker op de Poperingevaart te Poperinge

PB - Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations