Vlaanderen.be

Research output

Opstellen van tarieven voor inlandse eik en beuk in Vlaanderen ten behoeve van het berekenen van houtvolumes: statistische evaluatie van de regressiemodellen en overzicht van de resultaten (technisch rapport deel III)

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and Forest

Standard

Opstellen van tarieven voor inlandse eik en beuk in Vlaanderen ten behoeve van het berekenen van houtvolumes : statistische evaluatie van de regressiemodellen en overzicht van de resultaten (technisch rapport deel III). / Quataert, Paul; Van der Aa, Beatrijs; Verschelde, Pieter.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. 115 p. (Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.R.2011.18).

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and Forest

Harvard

APA

Author

Bibtex

@book{aa38e18ae5794245945e63f6951d6c6c,
title = "Opstellen van tarieven voor inlandse eik en beuk in Vlaanderen ten behoeve van het berekenen van houtvolumes: statistische evaluatie van de regressiemodellen en overzicht van de resultaten (technisch rapport deel III)",
abstract = "Dit rapport is het resultaat van een drie jaar durende studie die gefinancierd werd door de voormalige Afdeling Bos en Groen, nu Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) van de Vlaamse Overheid.Aanzet was de nood aan Vlaamse tarieven die betrouwbare schattingen geven voor het volume van Inlandse eik en Beuk van grote afmetingen.Deel 3 bevat de modelconstructie, -evaluatie en -validatie en de eigenlijke volumetabellen.",
author = "Paul Quataert and {Van der Aa}, Beatrijs and Pieter Verschelde",
year = "2011",
language = "Nederlands",
series = "Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.R.2011.18",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Opstellen van tarieven voor inlandse eik en beuk in Vlaanderen ten behoeve van het berekenen van houtvolumes

T2 - statistische evaluatie van de regressiemodellen en overzicht van de resultaten (technisch rapport deel III)

AU - Quataert, Paul

AU - Van der Aa, Beatrijs

AU - Verschelde, Pieter

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Dit rapport is het resultaat van een drie jaar durende studie die gefinancierd werd door de voormalige Afdeling Bos en Groen, nu Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) van de Vlaamse Overheid.Aanzet was de nood aan Vlaamse tarieven die betrouwbare schattingen geven voor het volume van Inlandse eik en Beuk van grote afmetingen.Deel 3 bevat de modelconstructie, -evaluatie en -validatie en de eigenlijke volumetabellen.

AB - Dit rapport is het resultaat van een drie jaar durende studie die gefinancierd werd door de voormalige Afdeling Bos en Groen, nu Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) van de Vlaamse Overheid.Aanzet was de nood aan Vlaamse tarieven die betrouwbare schattingen geven voor het volume van Inlandse eik en Beuk van grote afmetingen.Deel 3 bevat de modelconstructie, -evaluatie en -validatie en de eigenlijke volumetabellen.

M3 - Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Opstellen van tarieven voor inlandse eik en beuk in Vlaanderen ten behoeve van het berekenen van houtvolumes

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents
Relations
View graph of relations