Vlaanderen.be

Research output

Preventieve maatregelen tegen aalscholverschade

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Standard

Preventieve maatregelen tegen aalscholverschade. / Huysentruyt, Frank (Main author); Devos, Koen.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2523).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Harvard

Huysentruyt, F & Devos, K 2011, Preventieve maatregelen tegen aalscholverschade. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2523, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Huysentruyt, F., & Devos, K. (2011). Preventieve maatregelen tegen aalscholverschade. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2523). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Huysentruyt, Frank ; Devos, Koen. / Preventieve maatregelen tegen aalscholverschade. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2523).

Bibtex

@book{3fc5dbf8d285467ea4215e527f0f207a,
title = "Preventieve maatregelen tegen aalscholverschade",
abstract = "Het Wildschadebesluit zegt dat vooraleer er schadevergoeding kan uitbetaald worden voor aangetoonde schade die aangericht is door wildsoorten afkomstig uit natuurreservaten of bosgebieden of door beschermde soorten eerst alle redelijk geachte preventieve maatregelen genomen moeten worden. In dit advies worden de redelijkerwijs te nemen preventieve maatregelen tegen aalscholverpredatie op recreationele vijvers en kweekvijvers op basis van de bestaande kennis en literatuur opgelijst.",
author = "Frank Huysentruyt and Koen Devos",
year = "2011",
month = "9",
day = "20",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2523",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Preventieve maatregelen tegen aalscholverschade

AU - Huysentruyt, Frank

AU - Devos, Koen

PY - 2011/9/20

Y1 - 2011/9/20

N2 - Het Wildschadebesluit zegt dat vooraleer er schadevergoeding kan uitbetaald worden voor aangetoonde schade die aangericht is door wildsoorten afkomstig uit natuurreservaten of bosgebieden of door beschermde soorten eerst alle redelijk geachte preventieve maatregelen genomen moeten worden. In dit advies worden de redelijkerwijs te nemen preventieve maatregelen tegen aalscholverpredatie op recreationele vijvers en kweekvijvers op basis van de bestaande kennis en literatuur opgelijst.

AB - Het Wildschadebesluit zegt dat vooraleer er schadevergoeding kan uitbetaald worden voor aangetoonde schade die aangericht is door wildsoorten afkomstig uit natuurreservaten of bosgebieden of door beschermde soorten eerst alle redelijk geachte preventieve maatregelen genomen moeten worden. In dit advies worden de redelijkerwijs te nemen preventieve maatregelen tegen aalscholverpredatie op recreationele vijvers en kweekvijvers op basis van de bestaande kennis en literatuur opgelijst.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Preventieve maatregelen tegen aalscholverschade

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2011.42.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2011.42_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations