Vlaanderen.be

Research output

Toetsing van de methodiek en doelstellingen van de ‘inventaris van de natuurwaarden in de Gentse kanaalzone’ aan de methodiek van en de doelstellingen volgend uit de lokale staat van instandhouding.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Toetsing van de methodiek en doelstellingen van de ‘inventaris van de natuurwaarden in de Gentse kanaalzone’ aan de methodiek van en de doelstellingen volgend uit de lokale staat van instandhouding. / Stienen, Eric (Main author); Anselin, Anny; Devos, Koen.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3018).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

APA

Author

Bibtex

@book{d92c4f0a5df14fe7afcc6c39e124b7d5,
title = "Toetsing van de methodiek en doelstellingen van de ‘inventaris van de natuurwaarden in de Gentse kanaalzone’ aan de methodiek van en de doelstellingen volgend uit de lokale staat van instandhouding.",
abstract = "In dit advies worden de methodiek en resultaten uit een studie van Natuurpunt & Universiteit Antwerpen (2004) voor de Gentse kanaalzone en de er aanwezige belangrijke vogelsoorten getoetst aan de vereisten die nodig zijn voor het bereiken van een gunstige lokale staat van instandhouding.",
author = "Eric Stienen and Anny Anselin and Koen Devos",
year = "2013",
month = "10",
day = "2",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3018",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Toetsing van de methodiek en doelstellingen van de ‘inventaris van de natuurwaarden in de Gentse kanaalzone’ aan de methodiek van en de doelstellingen volgend uit de lokale staat van instandhouding.

AU - Stienen, Eric

AU - Anselin, Anny

AU - Devos, Koen

PY - 2013/10/2

Y1 - 2013/10/2

N2 - In dit advies worden de methodiek en resultaten uit een studie van Natuurpunt & Universiteit Antwerpen (2004) voor de Gentse kanaalzone en de er aanwezige belangrijke vogelsoorten getoetst aan de vereisten die nodig zijn voor het bereiken van een gunstige lokale staat van instandhouding.

AB - In dit advies worden de methodiek en resultaten uit een studie van Natuurpunt & Universiteit Antwerpen (2004) voor de Gentse kanaalzone en de er aanwezige belangrijke vogelsoorten getoetst aan de vereisten die nodig zijn voor het bereiken van een gunstige lokale staat van instandhouding.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Toetsing van de methodiek en doelstellingen van de ‘inventaris van de natuurwaarden in de Gentse kanaalzone’ aan de methodiek van en de doelstellingen volgend uit de lokale staat van instandhouding.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2013.95.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2013.95_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations