Vlaanderen.be

Research output

Uitwerking van een ecologische verbindingszone voor kamsalamander (Triturus cristatus) in het bosuitbreidingsproject "Stadbos-Hasselt"

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Uitwerking van een ecologische verbindingszone voor kamsalamander (Triturus cristatus) in het bosuitbreidingsproject "Stadbos-Hasselt". / Sterckx, Geert (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2006. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1229).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Sterckx, G 2006, Uitwerking van een ecologische verbindingszone voor kamsalamander (Triturus cristatus) in het bosuitbreidingsproject "Stadbos-Hasselt". Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.1229, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Sterckx, G. (2006). Uitwerking van een ecologische verbindingszone voor kamsalamander (Triturus cristatus) in het bosuitbreidingsproject "Stadbos-Hasselt". (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1229). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Sterckx, Geert. / Uitwerking van een ecologische verbindingszone voor kamsalamander (Triturus cristatus) in het bosuitbreidingsproject "Stadbos-Hasselt". Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2006. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.1229).

Bibtex

@book{a001decd838b4ee0b86866ce54965038,
title = "Uitwerking van een ecologische verbindingszone voor kamsalamander (Triturus cristatus) in het bosuitbreidingsproject {"}Stadbos-Hasselt{"}",
author = "Geert Sterckx",
year = "2006",
month = "6",
day = "27",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1229",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Uitwerking van een ecologische verbindingszone voor kamsalamander (Triturus cristatus) in het bosuitbreidingsproject "Stadbos-Hasselt"

AU - Sterckx, Geert

PY - 2006/6/27

Y1 - 2006/6/27

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Uitwerking van een ecologische verbindingszone voor kamsalamander (Triturus cristatus) in het bosuitbreidingsproject "Stadbos-Hasselt"

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations