Vlaanderen.be

Research output

Vergelijkende genetische analyse van everzwijnen in en rond Vloethemveld (West-Vlaanderen)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Vergelijkende genetische analyse van everzwijnen in en rond Vloethemveld (West-Vlaanderen). / Breyne, Peter (Main author); Casaer, Jim; Mergeay, Joachim.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3152).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Breyne, P, Casaer, J & Mergeay, J 2014, Vergelijkende genetische analyse van everzwijnen in en rond Vloethemveld (West-Vlaanderen). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3152, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Breyne, P., Casaer, J., & Mergeay, J. (2014). Vergelijkende genetische analyse van everzwijnen in en rond Vloethemveld (West-Vlaanderen). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3152). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Breyne, Peter ; Casaer, Jim ; Mergeay, Joachim. / Vergelijkende genetische analyse van everzwijnen in en rond Vloethemveld (West-Vlaanderen). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3152).

Bibtex

@book{8c1d33abea8d4268b988e86c7befedae,
title = "Vergelijkende genetische analyse van everzwijnen in en rond Vloethemveld (West-Vlaanderen)",
abstract = "Op 26 februari 2013 werd door het Agentschap voor Natuur en Bos een grootschalige bestrijding op everzwijn georganiseerd in het domein Vloethemveld en omgeving. Bij twee van de geschoten everzwijnen waren er aanwijzingen dat ze afkomstig waren uit gevangenschap. In dit advies wordt nagegaan of op basis van genetische profielen vastgesteld kan worden of er verwantschap is tussen de populatie everzwijnen in Vloethemveld en everzwijnen afkomstig van twee bedrijven in de buurt.",
author = "Peter Breyne and Jim Casaer and Joachim Mergeay",
year = "2014",
month = "6",
day = "30",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3152",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Vergelijkende genetische analyse van everzwijnen in en rond Vloethemveld (West-Vlaanderen)

AU - Breyne, Peter

AU - Casaer, Jim

AU - Mergeay, Joachim

PY - 2014/6/30

Y1 - 2014/6/30

N2 - Op 26 februari 2013 werd door het Agentschap voor Natuur en Bos een grootschalige bestrijding op everzwijn georganiseerd in het domein Vloethemveld en omgeving. Bij twee van de geschoten everzwijnen waren er aanwijzingen dat ze afkomstig waren uit gevangenschap. In dit advies wordt nagegaan of op basis van genetische profielen vastgesteld kan worden of er verwantschap is tussen de populatie everzwijnen in Vloethemveld en everzwijnen afkomstig van twee bedrijven in de buurt.

AB - Op 26 februari 2013 werd door het Agentschap voor Natuur en Bos een grootschalige bestrijding op everzwijn georganiseerd in het domein Vloethemveld en omgeving. Bij twee van de geschoten everzwijnen waren er aanwijzingen dat ze afkomstig waren uit gevangenschap. In dit advies wordt nagegaan of op basis van genetische profielen vastgesteld kan worden of er verwantschap is tussen de populatie everzwijnen in Vloethemveld en everzwijnen afkomstig van twee bedrijven in de buurt.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Vergelijkende genetische analyse van everzwijnen in en rond Vloethemveld (West-Vlaanderen)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations