Vlaanderen.be

Research output

Verkennend hydrologisch onderzoek van de duinpolder-overgang ter hoogte van het ‘Duinenkerkje’ in Mariakerke-Oostende

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Verkennend hydrologisch onderzoek van de duinpolder-overgang ter hoogte van het ‘Duinenkerkje’ in Mariakerke-Oostende. / Provoost, Sam (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2165).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Provoost, S 2010, Verkennend hydrologisch onderzoek van de duinpolder-overgang ter hoogte van het ‘Duinenkerkje’ in Mariakerke-Oostende. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2165, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Provoost, S. (2010). Verkennend hydrologisch onderzoek van de duinpolder-overgang ter hoogte van het ‘Duinenkerkje’ in Mariakerke-Oostende. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2165). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Provoost, Sam. / Verkennend hydrologisch onderzoek van de duinpolder-overgang ter hoogte van het ‘Duinenkerkje’ in Mariakerke-Oostende. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2165).

Bibtex

@book{607f7b538c034efdb7b96ba18fa8befd,
title = "Verkennend hydrologisch onderzoek van de duinpolder-overgang ter hoogte van het ‘Duinenkerkje’ in Mariakerke-Oostende",
abstract = "Op basis van een verkennend hydrologisch onderzoek en lithologie worden in dit advies locaties met potenties voor natte natuurontwikkeling aangeduid in de duinpolder-overgang te Mariakerke-Oostende. Hiertoe werden peilbuizen geplaatst en de grondwaterpeilen werden ruim anderhalf jaar gemeten. Bij de plaatsing werd een elementaire boorgatbeschrijving gemaakt. In het advies worden tevens enkele mogelijkheden voor inrichting en beheer verkend.",
author = "Sam Provoost",
year = "2010",
month = "1",
day = "6",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2165",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Verkennend hydrologisch onderzoek van de duinpolder-overgang ter hoogte van het ‘Duinenkerkje’ in Mariakerke-Oostende

AU - Provoost, Sam

PY - 2010/1/6

Y1 - 2010/1/6

N2 - Op basis van een verkennend hydrologisch onderzoek en lithologie worden in dit advies locaties met potenties voor natte natuurontwikkeling aangeduid in de duinpolder-overgang te Mariakerke-Oostende. Hiertoe werden peilbuizen geplaatst en de grondwaterpeilen werden ruim anderhalf jaar gemeten. Bij de plaatsing werd een elementaire boorgatbeschrijving gemaakt. In het advies worden tevens enkele mogelijkheden voor inrichting en beheer verkend.

AB - Op basis van een verkennend hydrologisch onderzoek en lithologie worden in dit advies locaties met potenties voor natte natuurontwikkeling aangeduid in de duinpolder-overgang te Mariakerke-Oostende. Hiertoe werden peilbuizen geplaatst en de grondwaterpeilen werden ruim anderhalf jaar gemeten. Bij de plaatsing werd een elementaire boorgatbeschrijving gemaakt. In het advies worden tevens enkele mogelijkheden voor inrichting en beheer verkend.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Verkennend hydrologisch onderzoek van de duinpolder-overgang ter hoogte van het ‘Duinenkerkje’ in Mariakerke-Oostende

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.4.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.4_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations