Vlaanderen.be

Research output

Verzoek tot ontheffing - W&Z afdeling Zeekanaal - Ontpoldering en realisatie sigmadijk ter hoogte van de potpolder van Lillo.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Verzoek tot ontheffing - W&Z afdeling Zeekanaal - Ontpoldering en realisatie sigmadijk ter hoogte van de potpolder van Lillo. / Van den Bergh, Erika (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2010).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van den Bergh, E 2009, Verzoek tot ontheffing - W&Z afdeling Zeekanaal - Ontpoldering en realisatie sigmadijk ter hoogte van de potpolder van Lillo. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2010, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van den Bergh, E. (2009). Verzoek tot ontheffing - W&Z afdeling Zeekanaal - Ontpoldering en realisatie sigmadijk ter hoogte van de potpolder van Lillo. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2010). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van den Bergh, Erika. / Verzoek tot ontheffing - W&Z afdeling Zeekanaal - Ontpoldering en realisatie sigmadijk ter hoogte van de potpolder van Lillo. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2010).

Bibtex

@book{6f3db051eba4413da6d6866f6712b8e5,
title = "Verzoek tot ontheffing - W&Z afdeling Zeekanaal - Ontpoldering en realisatie sigmadijk ter hoogte van de potpolder van Lillo.",
author = "{Van den Bergh}, Erika",
year = "2009",
month = "8",
day = "20",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2010",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Verzoek tot ontheffing - W&Z afdeling Zeekanaal - Ontpoldering en realisatie sigmadijk ter hoogte van de potpolder van Lillo.

AU - Van den Bergh, Erika

PY - 2009/8/20

Y1 - 2009/8/20

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Verzoek tot ontheffing - W&Z afdeling Zeekanaal - Ontpoldering en realisatie sigmadijk ter hoogte van de potpolder van Lillo.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations