Vlaanderen.be

Research output

Visbestandopnames op 't Liefken, de Wagemakersbeek, de Burggravestroom, de Lede, Scherpeleibeek en de Eeklose Watergang (2004)

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and Forest

Standard

Visbestandopnames op 't Liefken, de Wagemakersbeek, de Burggravestroom, de Lede, Scherpeleibeek en de Eeklose Watergang (2004). / Van Thuyne, Gerlinde; Breine, Jan; Samsoen, L.

Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer, 2004. 14 p. (Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij; Vol. 125).

Research output: Book/ReportReports of Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Thuyne, G, Breine, J & Samsoen, L 2004, Visbestandopnames op 't Liefken, de Wagemakersbeek, de Burggravestroom, de Lede, Scherpeleibeek en de Eeklose Watergang (2004). Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij, vol. 125, Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer.

APA

Van Thuyne, G., Breine, J., & Samsoen, L. (2004). Visbestandopnames op 't Liefken, de Wagemakersbeek, de Burggravestroom, de Lede, Scherpeleibeek en de Eeklose Watergang (2004). (Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij; Vol. 125). Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer.

Author

Van Thuyne, Gerlinde ; Breine, Jan ; Samsoen, L. / Visbestandopnames op 't Liefken, de Wagemakersbeek, de Burggravestroom, de Lede, Scherpeleibeek en de Eeklose Watergang (2004). Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer, 2004. 14 p. (Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij).

Bibtex

@book{f08d8bf62aaa47de83b7013999aae9af,
title = "Visbestandopnames op 't Liefken, de Wagemakersbeek, de Burggravestroom, de Lede, Scherpeleibeek en de Eeklose Watergang (2004)",
author = "{Van Thuyne}, Gerlinde and Jan Breine and L Samsoen",
year = "2004",
language = "Nederlands",
series = "Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij",
publisher = "Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Visbestandopnames op 't Liefken, de Wagemakersbeek, de Burggravestroom, de Lede, Scherpeleibeek en de Eeklose Watergang (2004)

AU - Van Thuyne, Gerlinde

AU - Breine, Jan

AU - Samsoen, L

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Rapporten van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Rapporten van het instituut voor bosbouw en wildbeheer - sectie visserij

BT - Visbestandopnames op 't Liefken, de Wagemakersbeek, de Burggravestroom, de Lede, Scherpeleibeek en de Eeklose Watergang (2004)

PB - Instituut voor Bosbouw en Wildbeheer

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Relations
View graph of relations