Vlaanderen.be

Research output

Voorstel van hydrologische monitoring en gewenste herstelmaatregelen voor het Brandven (Molenbeersel - Limburg)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Voorstel van hydrologische monitoring en gewenste herstelmaatregelen voor het Brandven (Molenbeersel - Limburg). / De Becker, Piet (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1970).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Becker, P 2009, Voorstel van hydrologische monitoring en gewenste herstelmaatregelen voor het Brandven (Molenbeersel - Limburg). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.1970, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Becker, P. (2009). Voorstel van hydrologische monitoring en gewenste herstelmaatregelen voor het Brandven (Molenbeersel - Limburg). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1970). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Becker, Piet. / Voorstel van hydrologische monitoring en gewenste herstelmaatregelen voor het Brandven (Molenbeersel - Limburg). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.1970).

Bibtex

@book{ab3fca851eeb4e64a392c0e6d04603fe,
title = "Voorstel van hydrologische monitoring en gewenste herstelmaatregelen voor het Brandven (Molenbeersel - Limburg)",
abstract = "De Vlaamse Landmaatschappij voert een onderzoek uit naar het nut van de ruilverkaveling Molenbeersel (gemeente Kinrooi, Limburg). In het ruilverkavelingsgebied ligt het Habitatrichtlijngebied Brandven. In dit advies wordt een voorstel gedaan voor hydrologische monitoring, voor het te voeren beheer en voor de inrichting van dit gebied.",
author = "{De Becker}, Piet",
year = "2009",
month = "6",
day = "2",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1970",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Voorstel van hydrologische monitoring en gewenste herstelmaatregelen voor het Brandven (Molenbeersel - Limburg)

AU - De Becker, Piet

PY - 2009/6/2

Y1 - 2009/6/2

N2 - De Vlaamse Landmaatschappij voert een onderzoek uit naar het nut van de ruilverkaveling Molenbeersel (gemeente Kinrooi, Limburg). In het ruilverkavelingsgebied ligt het Habitatrichtlijngebied Brandven. In dit advies wordt een voorstel gedaan voor hydrologische monitoring, voor het te voeren beheer en voor de inrichting van dit gebied.

AB - De Vlaamse Landmaatschappij voert een onderzoek uit naar het nut van de ruilverkaveling Molenbeersel (gemeente Kinrooi, Limburg). In het ruilverkavelingsgebied ligt het Habitatrichtlijngebied Brandven. In dit advies wordt een voorstel gedaan voor hydrologische monitoring, voor het te voeren beheer en voor de inrichting van dit gebied.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Voorstel van hydrologische monitoring en gewenste herstelmaatregelen voor het Brandven (Molenbeersel - Limburg)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2009.122.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2009.122_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations