Vlaanderen.be

Research output

Voorstel voor verbetering van de broedgelegenheid voor de bruine kiekendief aan de Roste Muis (Sint-Laureins)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Voorstel voor verbetering van de broedgelegenheid voor de bruine kiekendief aan de Roste Muis (Sint-Laureins). / Anselin, Anny (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3148).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Anselin, A 2014, Voorstel voor verbetering van de broedgelegenheid voor de bruine kiekendief aan de Roste Muis (Sint-Laureins). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3148, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Anselin, A. (2014). Voorstel voor verbetering van de broedgelegenheid voor de bruine kiekendief aan de Roste Muis (Sint-Laureins). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3148). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Anselin, Anny. / Voorstel voor verbetering van de broedgelegenheid voor de bruine kiekendief aan de Roste Muis (Sint-Laureins). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3148).

Bibtex

@book{800d65917e0d4a959a6899e546b5e5ae,
title = "Voorstel voor verbetering van de broedgelegenheid voor de bruine kiekendief aan de Roste Muis (Sint-Laureins)",
abstract = "Een aanvraag voor {"}Investeringssubsidie Natuur{"} omvat een voorstel van maatregelen ter hoogte van een weiland aan de Roste Muis te Sint-Laureins. Dit situeert zich tussen de Sint-Janpolderdijk, de Drijdijk en de Hogestraat te Waterland-Oudeman (Sint-Laureins). Ter hoogte van dit weiland ligt een kreekuitloper met rietvegetatie. Op vraag van het Agentschap voor Natuur en Bos wordt in dit advies nagegaan wat er nodig is voor een kwaliteitsverbetering van de broedgelegenheden voor de bruine kiekendief op deze locatie.",
author = "Anny Anselin",
year = "2014",
month = "7",
day = "2",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3148",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Voorstel voor verbetering van de broedgelegenheid voor de bruine kiekendief aan de Roste Muis (Sint-Laureins)

AU - Anselin, Anny

PY - 2014/7/2

Y1 - 2014/7/2

N2 - Een aanvraag voor "Investeringssubsidie Natuur" omvat een voorstel van maatregelen ter hoogte van een weiland aan de Roste Muis te Sint-Laureins. Dit situeert zich tussen de Sint-Janpolderdijk, de Drijdijk en de Hogestraat te Waterland-Oudeman (Sint-Laureins). Ter hoogte van dit weiland ligt een kreekuitloper met rietvegetatie. Op vraag van het Agentschap voor Natuur en Bos wordt in dit advies nagegaan wat er nodig is voor een kwaliteitsverbetering van de broedgelegenheden voor de bruine kiekendief op deze locatie.

AB - Een aanvraag voor "Investeringssubsidie Natuur" omvat een voorstel van maatregelen ter hoogte van een weiland aan de Roste Muis te Sint-Laureins. Dit situeert zich tussen de Sint-Janpolderdijk, de Drijdijk en de Hogestraat te Waterland-Oudeman (Sint-Laureins). Ter hoogte van dit weiland ligt een kreekuitloper met rietvegetatie. Op vraag van het Agentschap voor Natuur en Bos wordt in dit advies nagegaan wat er nodig is voor een kwaliteitsverbetering van de broedgelegenheden voor de bruine kiekendief op deze locatie.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Voorstel voor verbetering van de broedgelegenheid voor de bruine kiekendief aan de Roste Muis (Sint-Laureins)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3148.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3148_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations