Vlaanderen.be

Research output

Voortoets voor de herbouw van het Sint-Pietersbrugje te Zwevegem-Moen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Voortoets voor de herbouw van het Sint-Pietersbrugje te Zwevegem-Moen. / Vandevoorde, Bart (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3640).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vandevoorde, B 2018, Voortoets voor de herbouw van het Sint-Pietersbrugje te Zwevegem-Moen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3640, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vandevoorde, B. (2018). Voortoets voor de herbouw van het Sint-Pietersbrugje te Zwevegem-Moen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3640). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vandevoorde, Bart. / Voortoets voor de herbouw van het Sint-Pietersbrugje te Zwevegem-Moen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3640).

Bibtex

@book{75a66294e5f74f43966f8d55b64eaec1,
title = "Voortoets voor de herbouw van het Sint-Pietersbrugje te Zwevegem-Moen",
abstract = "De Vlaamse Waterweg nv plant de restauratie van de beschermde Sint-Pietersbrug te Zwevegem-Moen. De brug wordt afgebroken en op andere locatie gerestaureerd en nadien op dezelfde locatie teruggeplaatst. Hiervoor dient de vegetatie in de vaarweg en op de oevers gerooid te worden. Het gaat om bomen, struiken en moerasvegetatie. De projectzone ligt voor een klein gedeelte in het Habitatrichtlijngebied {\^a}€˜Bossen Vlaamse Ardennen en andere Zuidvlaamse Bossen{\^a}€™ en in het Vlaams Ecologisch Netwerk (Vaarttaluds Moen en Orveytbos). Voor de omgevingsvergunning moet bijgevolg een voortoets gemaakt worden om na te gaan of er een betekenisvolle impact op fauna en flora mogelijk is. Het advies omvat deze voortoets.",
author = "Bart Vandevoorde",
year = "2018",
month = "1",
day = "31",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3640",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Voortoets voor de herbouw van het Sint-Pietersbrugje te Zwevegem-Moen

AU - Vandevoorde, Bart

PY - 2018/1/31

Y1 - 2018/1/31

N2 - De Vlaamse Waterweg nv plant de restauratie van de beschermde Sint-Pietersbrug te Zwevegem-Moen. De brug wordt afgebroken en op andere locatie gerestaureerd en nadien op dezelfde locatie teruggeplaatst. Hiervoor dient de vegetatie in de vaarweg en op de oevers gerooid te worden. Het gaat om bomen, struiken en moerasvegetatie. De projectzone ligt voor een klein gedeelte in het Habitatrichtlijngebied ‘Bossen Vlaamse Ardennen en andere Zuidvlaamse Bossen’ en in het Vlaams Ecologisch Netwerk (Vaarttaluds Moen en Orveytbos). Voor de omgevingsvergunning moet bijgevolg een voortoets gemaakt worden om na te gaan of er een betekenisvolle impact op fauna en flora mogelijk is. Het advies omvat deze voortoets.

AB - De Vlaamse Waterweg nv plant de restauratie van de beschermde Sint-Pietersbrug te Zwevegem-Moen. De brug wordt afgebroken en op andere locatie gerestaureerd en nadien op dezelfde locatie teruggeplaatst. Hiervoor dient de vegetatie in de vaarweg en op de oevers gerooid te worden. Het gaat om bomen, struiken en moerasvegetatie. De projectzone ligt voor een klein gedeelte in het Habitatrichtlijngebied ‘Bossen Vlaamse Ardennen en andere Zuidvlaamse Bossen’ en in het Vlaams Ecologisch Netwerk (Vaarttaluds Moen en Orveytbos). Voor de omgevingsvergunning moet bijgevolg een voortoets gemaakt worden om na te gaan of er een betekenisvolle impact op fauna en flora mogelijk is. Het advies omvat deze voortoets.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Voortoets voor de herbouw van het Sint-Pietersbrugje te Zwevegem-Moen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations