Vlaanderen.be

Research output

Wie zijn de ecosysteemdienstenspelers? een handreiking voor de identificatie van belanghebbenden in relatie tot ecosysteemdiensten (ESD)

Research output: Book/ReportCommunications of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Wie zijn de ecosysteemdienstenspelers? een handreiking voor de identificatie van belanghebbenden in relatie tot ecosysteemdiensten (ESD). / Demeyer, Rolinde (Main author); Turkelboom, Francis.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. 19 p. (Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.M.2013.1041318).

Research output: Book/ReportCommunications of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Demeyer, R & Turkelboom, F 2013, Wie zijn de ecosysteemdienstenspelers? een handreiking voor de identificatie van belanghebbenden in relatie tot ecosysteemdiensten (ESD). Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.M.2013.1041318, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Demeyer, R., & Turkelboom, F. (2013). Wie zijn de ecosysteemdienstenspelers? een handreiking voor de identificatie van belanghebbenden in relatie tot ecosysteemdiensten (ESD). (Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.M.2013.1041318). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Demeyer, Rolinde ; Turkelboom, Francis. / Wie zijn de ecosysteemdienstenspelers? een handreiking voor de identificatie van belanghebbenden in relatie tot ecosysteemdiensten (ESD). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. 19 p. (Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.M.2013.1041318).

Bibtex

@book{8fde8e220d7d46b4ba7c0ce95370e6c8,
title = "Wie zijn de ecosysteemdienstenspelers?: een handreiking voor de identificatie van belanghebbenden in relatie tot ecosysteemdiensten (ESD)",
abstract = "•Doel: Een methode die op een eenvoudige, relatief snelle en realistische wijze de belanghebbenden m.b.t. ecosysteemdiensten (ESD) van een gebied kan identificeren.•Output: Een matrix van ge{\"i}dentificeerde belanghebbenden in relatie tot ESD, en een duiding van deze resultaten.•Voor wie?: Iedereen die voor een onderzoek of een projectplan in een bepaald gebied nood heeft aan het identificeren van de ESD belanghebbenden.•Tijdsinvestering: 2-5 dagen, afhankelijk van het aantal belanghebbenden, aantal relevante ESD, en diepte van de gewenste analyse.",
author = "Rolinde Demeyer and Francis Turkelboom",
year = "2013",
month = "12",
day = "16",
language = "Nederlands",
series = "Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.M.2013.1041318",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Wie zijn de ecosysteemdienstenspelers?

T2 - een handreiking voor de identificatie van belanghebbenden in relatie tot ecosysteemdiensten (ESD)

AU - Demeyer, Rolinde

AU - Turkelboom, Francis

PY - 2013/12/16

Y1 - 2013/12/16

N2 - •Doel: Een methode die op een eenvoudige, relatief snelle en realistische wijze de belanghebbenden m.b.t. ecosysteemdiensten (ESD) van een gebied kan identificeren.•Output: Een matrix van geïdentificeerde belanghebbenden in relatie tot ESD, en een duiding van deze resultaten.•Voor wie?: Iedereen die voor een onderzoek of een projectplan in een bepaald gebied nood heeft aan het identificeren van de ESD belanghebbenden.•Tijdsinvestering: 2-5 dagen, afhankelijk van het aantal belanghebbenden, aantal relevante ESD, en diepte van de gewenste analyse.

AB - •Doel: Een methode die op een eenvoudige, relatief snelle en realistische wijze de belanghebbenden m.b.t. ecosysteemdiensten (ESD) van een gebied kan identificeren.•Output: Een matrix van geïdentificeerde belanghebbenden in relatie tot ESD, en een duiding van deze resultaten.•Voor wie?: Iedereen die voor een onderzoek of een projectplan in een bepaald gebied nood heeft aan het identificeren van de ESD belanghebbenden.•Tijdsinvestering: 2-5 dagen, afhankelijk van het aantal belanghebbenden, aantal relevante ESD, en diepte van de gewenste analyse.

M3 - Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Mededelingen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Wie zijn de ecosysteemdienstenspelers?

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations