Vlaanderen.be

Research output

Windturbines in de Waaslandhaven. Algemene opmerkingen, en methodologische bemerkingen inzake de mogelijke effecten op fauna bij de voorliggende studie van Grontmij.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Windturbines in de Waaslandhaven. Algemene opmerkingen, en methodologische bemerkingen inzake de mogelijke effecten op fauna bij de voorliggende studie van Grontmij. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1995).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2009, Windturbines in de Waaslandhaven. Algemene opmerkingen, en methodologische bemerkingen inzake de mogelijke effecten op fauna bij de voorliggende studie van Grontmij. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.1995, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2009). Windturbines in de Waaslandhaven. Algemene opmerkingen, en methodologische bemerkingen inzake de mogelijke effecten op fauna bij de voorliggende studie van Grontmij. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1995). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Windturbines in de Waaslandhaven. Algemene opmerkingen, en methodologische bemerkingen inzake de mogelijke effecten op fauna bij de voorliggende studie van Grontmij. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.1995).

Bibtex

@book{96f3cb5e6cbd486e8f48ab550e0e7b0a,
title = "Windturbines in de Waaslandhaven. Algemene opmerkingen, en methodologische bemerkingen inzake de mogelijke effecten op fauna bij de voorliggende studie van Grontmij.",
abstract = "In het kader van het ‘Windturbineplan Waaslandhaven’ werd een studie uitgevoerd naar mogelijke inplantingsplaatsen voor windturbines. In dit advies worden opmerkingen geformuleerd op deze studie.",
author = "Joris Everaert",
year = "2009",
month = "7",
day = "9",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1995",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Windturbines in de Waaslandhaven. Algemene opmerkingen, en methodologische bemerkingen inzake de mogelijke effecten op fauna bij de voorliggende studie van Grontmij.

AU - Everaert, Joris

PY - 2009/7/9

Y1 - 2009/7/9

N2 - In het kader van het ‘Windturbineplan Waaslandhaven’ werd een studie uitgevoerd naar mogelijke inplantingsplaatsen voor windturbines. In dit advies worden opmerkingen geformuleerd op deze studie.

AB - In het kader van het ‘Windturbineplan Waaslandhaven’ werd een studie uitgevoerd naar mogelijke inplantingsplaatsen voor windturbines. In dit advies worden opmerkingen geformuleerd op deze studie.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Windturbines in de Waaslandhaven. Algemene opmerkingen, en methodologische bemerkingen inzake de mogelijke effecten op fauna bij de voorliggende studie van Grontmij.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations